Είναι Ένας τύπος ιδιαίτερα προικισμένος με πενήντα πόντους αλλά μεγάλη πίκρα γιατί όλες και όλοι φοβόντουσαν…!

Νοέμβριος 16, 2019


Ένας τύπος ιδιαίτερα προικισμένος με πενήντα πόντους αλλά μεγάλη πίκρα γιατί όλες και όλοι φοβόντουσαν…! Τέτοια πίκρα που πάει λοιπόν σε ένα γιατρό και του λέει…το και το! Ο γιατρός του λέει:– Kοίτα η…


Loading...


Ένας τύπος ιδιαίτερα προικισμένος με πενήντα πόντους αλλά μεγάλη πίκρα γιατί όλες και όλοι φοβόντουσαν…! Τέτοια πίκρα που πάει λοιπόν σε ένα γιατρό και του λέει…το και το! Ο γιατρός του λέει:

– Kοίτα η επιστήμη δε μπορεί να κάνει τίποτα σε αυτή την περίπτωση, δεν πας στην τάδε μάγισσα; Έχω ακούσει ότι κάνει πολλά

Τι να κάνει το παλικάρι μες στην απελπισία του δοκιμάζει και από αυτό. Πάει λοιπόν στη μάγισσα και αυτή του λέει:

– Θα πας στο δάσος και θα βρεις μια λίμνη που ζει μία άσχημη γριά. Θα της ζητήσεις να σε παντρευτεί και αυτή θα σου πει …όχι! Κάθε φορά που θα σου λέει το όχι θα σου μικραίνει δέκα πόντους!

Τρελάθηκε ο τύπος, πάει λοιπόν στην λίμνη και βρίσκει την γιαγιά.

–Χωρίς να χάσει χρόνο την ρωτά, γιαγιά θα με παντρευτείς;

– Όχι, λέει η γιαγιά. Κοιτάζει ο τύπος το «πρόβλημα του» και πράγματι είχε μικρύνει δέκα πόντους.

Ξαναδοκιμάζει:

– Γιαγιά θα με παντρευτείς;

– Όχι, λέει δυνατά η γιαγιά. Την ξανακοιτάζει και πράγματι είχε μικρύνει άλλους δέκα πόντους.

Τέλεια, σκέφτεται γεμάτος χαρά, τώρα είναι τριάντα πόντους, αν την κάνω είκοσι θα είναι πολύ καλά, θα είμαι περιζήτητος στις γυναίκες! Ξαναδοκιμάζει τελευταία φορά:

– Γιαγιά θα με παντρευτείς;

– και η γιαγιά εκνευρισμένη, μα τι βλάκας είσαι εσύ, πόσες φορές θα στο πω; Όχι, Όχι, ΟΧΙ!!!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.